Nuk pyet për kolegët/ Punonjësi i Bashkisë sheh filma me ‘pullë të kuqe’ në zyrë, ja si reagon kur e filmojnë

700

Në media po qarkullon së fundmi një video me pamje shqetësuese.

- PUBLICITET -

Sipas informacioneve episodi është regjistruar në zyrat e bashkisë në një qytet verior të Shqipërisë.

Në pamje të parë shihet një burrë në moshë i cili sheh video me “pullë të kuqe” në ambientet e zyrës së tij.

Ai është filmuar nga jashtë me shumë mundësi nga kolegët.

Ajo që bën përshtypje është fakti që punonjësi në asnjë moment nuk sigurohet që askush nuk po e ndjek “argëtimin” e tij dhe pse “paparazzit” nuk i përmbajnë dot të qeshurat, argëtim i cili me shumë gjasë është i përsëritur brenda zyrave të shtetit dhe orarit zyrtar të punës.

 

 

- PUBLICITET -