“Je i fëlliqur”, Sara nuk përmbahet sërish ndaj Princit, ofendime e të bërtitura

Ngjarja e ndodhur një ditë më parë, ku u përfshinë në debat Princi dhe Sara është sqaruar puntatën e sotme.

Sërish debati degradoi në ofendime ndaj njëri-tjetrit.
Princi: Nuk doja të dilja nga vetja, dola mjaftueshëm dhe nuk doja që t’i jepja Shqipërisë atë që nuk jam. pjesa më acaruese ishte që nuk po më lihej fjala. e preka mjaftueshëm se më preku mjaftueshëm. I them bravo gocave që ia arritën qëllimit.
Princi: E vërteta është që unë jam një student që kam dalë nga bankat e shkollës, një miku i kunatit tim e bëri të mundur pjesën e pagesës, por shkuam vonë ai ishte i acaruar e na tha nuk bëhet dhe u mundësia nga shoqja e Jasminës e cila e njihte e ia mbushi mendjen.
Princi: Unë do ta lë me kaq.
Princi: Sara është një gocë që i ka premtuar edhe një mikut tim për një takim dhe ajo nuk ka pranuar.
Princi: Shqipëria e di kush është ajo.
Sara: Më vjen turp që po flas me këtë lloj njeriu.
Princi: Po e lemë me aq nuk dua ta zgjas.
Sara: Unë nuk e duroj dot këtë përballë meje.
Sara: Je i fëlliqur, më shpifesh nuk të shoh dot përballë meje.
Princi: Të kërkoj falje.
Sara: Ajo që del me ty nga këto unë i vë vizën.

TE TJERA