Edi Rama zhvillon takimin e rëndësishëm në Shkodër dhe jep mesazhin e fortë

506

Kryeministri Edi Rama ka shkuar në Shkodër ku ka zhvilluar një takim me disa pedagogë të Universitetit “Luigj Gurakuqi”.

- PUBLICITET -

“Duhej vënë një hap ekstrem duke mbyllur gjithë ato universitetete. Ajo që më duket e çuditshme është se lidhja e rektorëve është direkte me ministren se në njëfarë mënyrë rektori është personi numër 1 dhe mund them se është si i vetë qeverisë aty në aspektin e zbatimit të ligjit. Autonomia në përgjithësi te Shqiptarët por në rastin e universitetit duhet të jetë liri dhe përgjegjësi që të funksionojë autonomia”, tha Rama.

- PUBLICITET -