I zuri vendin te emisioni i mëngjesit, Dajana Shabani “thumbon” live Arjola Shehun

500

E ftuar në emisionin “Why Not” moderatorja e njohur Dajana Shabani është pyetur se cilin nga personazhet do ta sponsorizonte dhe cilin jo për të qenë pjesë e televizionit.

Pjesë e listës së emrave ishte dhe bukuroshja, Arjola Shehu e cila momentalisht moderon emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” krah Arjon Muçës, emision të cilin dikur e prezantonte vetë Dajana.

Shabani thotë se Arjolën nuk do ta sposporizonte për emisionin e mëngjesit pasi atë do dëshironte ta shihte në një format tjetër.

“Arjolën nuk e sponsorizoj për emisionin e mëngjesit, nuk është për atë. Mëngjesi kërkon energji do që ti zgjosh njerëzit jo ti vendosësh në gjumë. Do ta kisha sponsorizuar Arjolën për një mbrëmje, prezantimin e një mbrëmje për festival. Te Kënga Magjike Arjola më ka pëlqyer mirë, por për mëngjesin nuk është”- thotë Shabani.

Listës së emrave që Dajana nuk do të sposorizonte ishte dhe këngëtari, Robert Berisha për të cilin ajo u tregua pak si shumë i ashpër. Për Shabanin, Roberti jo vetëm si moderator që nuk bën por as edhe si këngëtar.