“Çmendet” Rama, ofendon Bashën dhe popullin: Shejtanbudalla! Njerëz të verbër

783

Duket se kryeministrit Edi Rama po i erren sytë nga mbështetja e popullit për forcën kundërshtare dhe në këtë formë me anë të një reagimi në Faceook ka lëshuar dorën e gojën. Ai thotë se këmbëngulja për të zhvilluar takime me shumë njerëz është djallëzore dhe kërcënon shëndetin e njerëzve.

“Kjo këmbëngulje prej shejtanbudallai në fajin e kërcënimit të shëndetit të njerëzve për interesin mizerabël të një fushate edhe më mizerabël, me makina, bori, zhurmë e turmë, duke bërë përshesh në çdo shesh, është një djallëzi prej njerëzish pa vizion, pa karakter, pa përgjegjësi e as fije njerzillëku”,- deklaron ai në rrjetet sociale. Teksa e përmbyll shkrimin me fjale jo te kendshm, një tregues i qartë i dëshpërimit teksa 25 Prilli po afron, Rama shprehet: Këta njerëz të verbër e të keqpërdorur, të mos përfundojnë spitaleve për mullaqet e Lulëzimit e për mustaqet e Saliut.