Nuk la trashëgimtar dhe kurrë nuk donte të martohej, Ngjela tregon nëse dëshiron të ketë vajzë apo një djalë

668

Avokati Spartak Ngjela është një nga figurat më të njohura politike, gjithmonë i pranishëm në media me komentet e tij pikante. Megjithatë pak janë të vetëdijshëm për jetën e tij personale dhe faktin që ai ka zgjedhur të mos martohet kurrë. Në një intervistë shumë ndryshe nga herët e tjera, Ngjela foli se ka dashur të bëhej me një vajzë.

- PUBLICITET -

Pjesë nga intervista në Tv Klan:

Ti pse ke merak të bëhesh me vajzë dhe jo me djalë se ne djemtë jemi shumë të mirë?

Ngjela: Është prirje ajo nuk ke çfarë i bën. Në Shqipëri vajzat janë shumë të zgjuara. Djali del nga mosha, inteligjenca e tyre del në pah nga mosha 30 vjeç. Vajzat janë 10 vjet përpara.

- PUBLICITET -