Na habit Pipero/ Fundi i marsit dhe fillimi i prillit do na gjejë me…

734

Pipero teksa ka komentuar situatën e pa’ndemise në vendin tonë, ka deklaruar se në 4-5 muaj Shqipëria arrin imuniteetin koleektiv dhe vak’ sinimi do përfundojë brenda këtij viti dhe në rastin më të keq vjeshtën që vjen.

- PUBLICITET -

“Nuk besoj në teorinë e valëve të jashtëzakonshme tëko vi d. Një pjesë e madhe e ka kaluar. Por, fundi i marsit, apo gjysma e prillit do të na gjejë me numër të kuf-izuar rastesh.

Me ngrohjen e kohës edhe masat do tërelaksohen. Vera do të jetë e qetë dhe nga fundi i vitit do të jemi shumë më të çli-ruar.Besoj që në 4-5 muaj Shqipëria arrin imuniteetin kolektiv dhe besoj që vaksinimi do përfundojë brenda këtij viti dhe në rastin më të keq vjeshtën që vjen.

Ne e kemi strukturën, pr’oblemi është tek mundësia për t’u furnizuar me vak’ sina.Astra ka një nivel imuniizimi shumë të mirë,ditorja.

- PUBLICITET -