Lindita Nikolla përballet me momentin e sikletshëm që nuk do do donte të ndodhte: Çohu në këmbë

466

Një moment i sikletshëm i ndodhi ish-Ministrës së Arsimit, Lindita Nikollës gjatë prezantimit të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 25 prillit për qarkun e Lezhës.

Nikolla teksa po prezantonte me fjalë të mëdha kandidatin Gentian Malotaj, ky i fundit nuk u ngrit nga karrigia. Kjo bëri që Nikolla t’i thoshte nën zë “Çohu në këmbë”.

“Po ta shikosh e ka fizionominë e një malësori. Është jurist dhe kam nderin ta kem në skuadër dhe ai është Gentian Malotaj. (Pershperit nën zë: ‘Çohu në këmbë!’) Vijojmë me një vajzë tjetër,” dëgjohet Nikolla.