HYRJELAJMENjihuni me kandidatet e PSD Shkodër (FOTO)

Njihuni me kandidatet e PSD Shkodër (FOTO)

Pak dite më parë partia Socialdemokrate me kryetar Tom Doshin ka prezantuar kandidatet e saj për deputet për qarkun e Shkodrës.

Në ketë artikull shkoder.info ju fton te njiheni me 11 kandidatet për deputete.
Fotot ne brendësi te këtij artikulli janë marre nga faqja zyrtare e PSD.

KA PERFUNDUAR STUDIMET E LARTA PRANË UNIVERSITETIT “LUIGJ GURAKUQI” PËR GJUHË LETËRSI DHE STUDIMET PASUNIVERSITARE NË FAKULTETIN E TIRANËS
OFICER & JURIST

JURISTE

KA KRYER STUDIMET E LARTA PËR FINANCE

KA MBARUAR STUDIMET PËR PSIKOLOGJI, AKTUALISHT PUNON NË SEKTORIN BANKAR

TE TJERA

spot_img