HYRJELAJMEPërputhen +40/ Gilberta nuk ja përton Naumit, pasi ai i ngatërron emrin

Përputhen +40/ Gilberta nuk ja përton Naumit, pasi ai i ngatërron emrin

Gilberta dhe Naumi kanë pasur një “përplasje” mes tyre, në emisionin “PerPuthen”.

Ka qenë Naumi i cili teksa i drejtohej Gilbertës, i ka ngatërruar emrin duke i thënë Griselda. Kjo nuk u kalua lehtë nga Gilberta e cila tha se nuk ka si të pres takim kur ai i ngatërron emrin.

Naumi : Unë që nga moment që një person e vlerësoj nga ana e brendshme më shumë. Kam ardhur që në fillim dhe kam pasur dëshirë që të zgjidhem nga Griselda, Gilberta.

Griselda: Po ti s’më di as emrin mo Naum, si pret të të zgjedh.

Naumi: U ngatërrua kështu që të lutem.

TE TJERA

spot_img