Greta Bardeli: Frymëzohem teksa takoj njerëz fisnik e punëtor

7596

🙏 Frymëzohem teksa takoj njerëz fisnik e punëtor, njerëz që duan të zhvillojnë jetën në komunitetet e tyre. Së bashku me kryetarin e Grupseksionit Rrethina 2, Tonin Dedaj, vizituam Grudën.

- PUBLICITET -

Zona ka nevojë për mbi 3 milion euro fonde për rrjetin e ujit të pishëm dhe sistemimin e kanaleve për vaditje. Qeverisja lokale po implementon disa projekte në këtë fushë dhe infrastruktura në vitet e fundit ka shënuar përmirësim, por duhet vullneti i një qeverie të tërë, qeveri e cila bashkëpunon ngushtë me partnerin ndërkombëtar për tërheqjen e investimeve 📊.

#shqiperiafiton #rinia #familja #gretabardeli4 ☑️🗳️

 

- PUBLICITET -