Basha batuta me djalin 8 vjeçar mbi tabelën e shumëzimit: I mësova sa bëjnë 7×7 (video)

156

Një lapsus momental i Lulzim Bashës kohë më parë se sa bëjnë 7×7 u përdor jo pak nga kundërshtar.

- PUBLICITET -

Por, gjatë ditës së sotme, Basha është takuar me një nxënës 8 vjeçar, duke e pyetur se sa bëjnë 7×7.

Djali i quajtur Klajdi i tha kreut demokrat se i pëlqente lënda e matematikës dhe përfitoi nga momentin për të shkëmbyer disa batuta.

Biseda e plotë

Lulzim Basha: Kush është ky bukurosh?

Djali: Klajdi

Lulzim Basha: Sa vjeç je?

Djali: 8 vjeç

Lulzim Basha: U bëfsh 125 vjeç. Je në klasë të dytë apo të tretë. Cila është lënda e preferuar në shkollë

Djali: Matematika

Lulzim Basha: Je i mirë në matematikë? Sa herë bëjnë 7×7?

Djali: Akoma nuk kemi arritur atje

Lulzim Basha: 42, jo bëjnë 49. Klajdi u kënaqa që të takova

 

- PUBLICITET -