Arian Çani sherr në studio me Sofinë: Hera e fundit që e përdor pa lejen time!

499

Një zënkë e vogël ka ndodhur me Arjan Çanin dhe Sofinë.

- PUBLICITET -

Arsyeja e kësaj “zënke” ka qenë kondicioneri, për të cilin Çani ka urdhëruar të mos ndizet më pa dhënë ai leje.

Pjesë nga biseda në Tv Klan

Çani: Kush e hapi kondicionerin mo plak? Se ne merremi edhe me këto punë në studio. Kush e hapi? Pse u hap kondicioneri? Kë pyetët? Çdo ti Sofie që merresh me kondicionerin?

Sofia: Kisha ftoht mo!

Çani: Ik merr xhupin! Fike kondicionerin urgjent!

Sofia: Sa e ndeza një sekond, e fika.

Çani: Çfarë diktatori do isha unë, Rama s’është gjë fare…

Curi: Pra duhet të jetë rehat pjesa e backstage dhe ne të marrim fund këtu. Këta të backstage janë mjeshtra, të jenë rehat vetë, ç’bëhet këtu…

Çani: Hera e fundit që përdoren kondicionerët pa lejen time në këtë studio! Dakord?

Sofia: Sorry!

- PUBLICITET -