Gjyqi i Izet Haxhisë, Gjykata e Tiranës merr vendimin surprizë për Sali Berishën

1582

Gjykata e Tiranës ka rrëzuar kërkesën e prokurorisë për thirrjen si dëshmitar të ish-kryeministrit Sali Berisha në procesin gjyqësor ndaj Izet Haxhisë.

- PUBLICITET -

Ky i fundit po rigjykohet për vasjen e ish-deputetit demokrat, Azem Hajdarit.

Prokuroria dhe avokati i Izet Haxhisë kishin kërkuar që të thirren për të dëshmuar 30 dëshmitarë mes tyre dhe ish kryeministri Sali Berisha, personi i fundit që ka biseduar me dëshmitarin e vasjes, Zenel Nezajn. Dëshmia e këtij të fundit të regjistruar me diktofon nga Berisha nuk është bërë kurrë pjesë e fashikullit gjyqësor.

- PUBLICITET -