HYRJELAJMEPOLITIKË"Ndizen motoret", Tom Doshi e nis fushaten nga...

“Ndizen motoret”, Tom Doshi e nis fushaten nga…

25 marsi shënon zyrtarisht startin e fushatës elektorale për partite pjesëmarrëse për zgjedhjet parlamentare.

Ndaj ne ketë dite Tom Doshi si kryetar i Partisë Socialdemokrate e ka nisur fushatën duke zhvilluar një takim me banoret dhe mbështetësit e tij në Laknas.

Ne ketë takim Doshi ka qene i shoqëruar edhe nga kandidatet e Kamzës si edhe kandidatet e njësive të tjera. Në postimin e faqes zyrtare të Partisë Socialdemokrate e cila shoqërohet me disa foto shkruhet:

Hapja e fushatës elektorale, kryetari i Partisë Socialdemokrate të Shqipërisë, zoti Tom Doshi takim me banorë të Laknasit, bashkë me kandidatët e Kamzës dhe kanditatët e njësive të tjera! PSD #votoTomDoshi #voto NR:1

TE TJERA

spot_img