Vetëm njerëzit me shikim të mprehtë mund të gjejnë 3 gabime në këtë foto

Studimet kanë treguar se enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tuaj. Ato mprehin mendimin tuaj, rrisin kujtesën dhe IQ tuaj. Kjo enigmë që ju sjellim sot, mund t’ju duket e thjeshtë, por mos e nënvlerësoni, mund t’ju sfidojë.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është që të gjeni 3 gabime në këtë foto. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë.

1. Gruas në portret i mungon një këpucë.

2. Nuk ndodh perëndimi i diellit në orën 12 të drekës.

3. Djali me kitare ka mëngë të ndryshme. /tvklan.al

TE TJERA

spot_img