Të shtunën tha se nuk ia ndezi llambën e kuqe, por del fotoja ku Lulin 62 vjeçe që do burrë e ka ngritur në krah Ndriçimi, i doli fare…

877

Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 62 vjeçe, e ardhur nga qyteti i Fierit u dallua për energjinë e saj.

- PUBLICITET -

Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu ndez drita e kuqe. Të shtunën, ajo nuk pati Përputhje me një zotëri që shkoi në emision.

Që me hyrjen e saj në ”Për’puthen 40” Luljeta Nallbani 62 vjeçe, e ardhur nga qyteti i Fierit u dallua për energjinë e saj.

Si i thonë edhe shkurt Luli, foli hapur dhe tha se nuk është direkt për s*ks, por po iu ndez drita e kuqe. Të shtunën, ajo nuk pati Përputhje me një zotëri që shkoi në emision.

- PUBLICITET -