Sherri me Gjergj Lucën! Luçiano Boçi tregon se çfarë ndodhi në të vërtet në Elbasan

354

Kandidati i Partisë Demokratike për Elbasanin Luçiano Boçi ka sqaruar se si ndodhi sheri me biznesmenin Gjergj Luca.

“Ka qenë z.Luca që ka kërkuar konf rontim verbal dhe më pas ka realizuar go ditjen provokuese dhe ka ndeshur reagimin tim natyral, instiktiv, mbrojtës, sepse askush nuk mund të nëpërkëmbë dinjitetin tim dhe integritetin fizik dhe moral. Kushdo qoftë ky dhe për më tepër njerëz të tillë që nuk vihen rastësisht në situata të tilla, sepse frymëzimet i kanë më lart. Ata që i keqpërdorin, janë ata që bëjnë deklaratat në Facebook, i pari kryeministri dhe i dyti drejtuesi i grupit Parlamentar. Situata në Elbasan nuk është e shkëputur nga situata në Shqipëri”, tha ai për Vizion Plus.