‘Po luan me kukulla në Instagram’, ja çfarë shkruajnë mediat serbe për reagimin e Ramës (FOTO)

575

“Edhe një pro.vokim nga shteti i rrejshëm” – Kështu e nisë shkrimin gazeta “Srbiadanas” teksa tregon se kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka deklaruar se Aleksandër Vuçiç po luan me kukulla në Instagram.

“Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, tha se harta e të ashtuquajturve Kosova është e mbuluar me flamurin serb, nga ai mik në Beograd i cili po luan me kukulla në Facebook – tha Rama gjatë një vizite në Kukës në veri të vendit” , shkruan gazeta Srbiadanas.

Kjo gazetë shkton se “Më 17 Mars, përvjetorin e mas.akrës së Marsit, Vuçiq postoi në Instagram një hartë të Kosovës të mbuluar me flamurin serb.”

Sipas gazetës Serbia nuk kërc.ënon askënd, por që ajo ka marrë një mësim nga koha kur ishte një hum.bës, dhe se nuk do të lejojë më askënd të sul.mojë më serbët.

Ndërkohë në foton e lajmit të gazetës serbe, mbi hartën e Kosovës është vendosur sërisht flamuri serb.