Një ditë në fushatë/ Helga Sallaku kandidate e PD në Shkodër, takime derë më derë për votat

420

Helga është eksperte e informatikës dhe sipërmarrëse, ka që në fëmijëri pjesë e Partisë Demokratike të Shkodrës por kandidimi si deputete është detyra me e lartë që i ka besuar kjo forcë politike.

Si qytetare e Shkodrës, si pedagoge dhe si prind, kandidatja për deputete konsideron largimin e të rinjve si problemin me të madh.

Sallaku e cila renditet e 12-ta në listën e Demokrateve të Shkodrës sëfundmi ka fituar edhe çmimin si Ambasadore e Shkencës në rrjetin akademik dhe shkollave evropiane.