‘Më ka thënë se nuk ka ndjenja për Mevlanin’, Eri bën deklaratën e fortë për Ledjanën

279

Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Eri ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Express Rozë”. Eri bëri një deklaratë të fortë për Ledjanën, teksa u shpreh se ajo i ka pohuar me gojën e saj që nuk ka ndjenja për Mevlanin.

Ai tha se lidhja e saj me Mevlanin është skenar dhe se për punë dy javësh do dalin çift bashkë, vetëm për Show.

“Unë arrita ta pëlqeja Ledjanën, sepse vetëm ajo më tërhiqte si vajzë. Unë prandaj them që janë të gjitha të planifikuara, sepse kur kam bërë takimin e dytë me Ledjanën e pyeta a ke ndjenja për Mevlanin, që dhe unë të tërhiqesha. Jo më tha nuk kam ndjenja dhe mu betua për vëllain, për familjen. Ndërsa tani kur vjen puna puthet me Mevlanin për show. Lidhja e tyre është skenar, ata për dy javë do dalin çift bashkë”, tha Eri. Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Eri ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Express Rozë”. Eri bëri një deklaratë të fortë për Ledjanën, teksa u shpreh se ajo i ka pohuar me gojën e saj që nuk ka ndjenja për Mevlanin.

Ai tha se lidhja e saj me Mevlanin është skenar dhe se për punë dy javësh do dalin çift bashkë, vetëm për Show.

“Unë arrita ta pëlqeja Ledjanën, sepse vetëm ajo më tërhiqte si vajzë. Unë prandaj them që janë të gjitha të planifikuara, sepse kur kam bërë takimin e dytë me Ledjanën e pyeta a ke ndjenja për Mevlanin, që dhe unë të tërhiqesha. Jo më tha nuk kam ndjenja dhe mu betua për vëllain, për familjen. Ndërsa tani kur vjen puna puthet me Mevlanin për show. Lidhja e tyre është skenar, ata për dy javë do dalin çift bashkë”, tha Eri.