Qenka më keq se Tea! Dalin mesazhet ku Ledjana shkruan: Të dua duro dhe pak/ A po bën lojë me Mevlanin?

371

Disa media kanë publikuar disa mesazhe, për të cilat thonë se janë të publikuara “nga i dashuri imagjinar” i Ledjanës, i cili është duke vuajtur dënimin.

- PUBLICITET -

Për ta bërë sa më të besueshme, kanë shfr ytëzuar faktin se Ledjana është nga Rrësheni, ndaj edhe kanë shkruar në mënyrë dialektore.

Por e vërteta është se këto mesazhee jo vetëm që janë të sajuara, por edhe nuk vijnë nga profili i Ledjanës.

Edhe pse usernami është fshirë, dallohet qartë që profili nuk është i saj. Për fat të keq, ata që e kanë montuar nuk janë treguar edhe aq profesionistë.

E pyetur nga meganews.al nëse janë mesazhe të verteta, Ledjana qesh, duke qenë se nuk mund të prononcohet për mediat – por i mesazhi i saj tregon se ajo është duke u argëtuar shumë me këto sajesa që duket se nuk do të ndalen. Sigurisht, reagimin e saj do ta presim edhe në emision.

- PUBLICITET -