HYRJELAJMELIFESTYLEVideo e lopës që ecën në rrugë, ofendohen vajzat e Për’Puthen

Video e lopës që ecën në rrugë, ofendohen vajzat e Për’Puthen

Një video që Antonela ka shpërndarë, ku shfaqet një lopë duke ecur rrugës ka ndezur debat puntatën e sotme të Për’Puthen.

Vajzat në studio janë ndjerë të ofenduara dhe i janë kundërvënë Antonelës.
Ajo tha se nuk i është drejtuar askujt me atë postim, ndërsa dyshimet bien mbi Ledjanën.
“Unë aty nuk kam përmendur asnjë emër, nuk ia kam kushtuar askujt atë video”, tha Antonela.

TE TJERA

spot_img