“Sa të shkon buza ime aty”/ Antonela provokon Ledianën duke puthur Mevlanin

499

Pavarësisht se Antonela u tërhoq, duket se ka sërish probleme në marrëdhënien e Ledianës me Mevlanin, konkurrentë në emisionin “Përputhen”.

Lediana tha se ka ende gjëra pa sqaruar, ndërsa opinionisti Arjan Konomi e pyeti nëse i ka rënë interesi për Mevlanin, pas tërheqjes së Antonelës.

Lediana nuk dha një përgjigje të qartë, ndërsa Antonela provokoi duke u ngritur dhe duke i dhënë një puthje në faqe Mevlanit:

“Sa të shkon buza ime aty”, i tha ajo.