Ishte duke u larë! Gruaja tmerrohet nga merimanga gjigante në dush

185

Një grua australiane mbeti e tmerruar pasi gjeti një merimangë gjigante në dushin e saj. Australia është shtëpia e disa prej krijesave më të rrezikshme, frikësuese në planet. Thuhet se ky lloj merimange nuk përbën një kërcënim për njerëzit dhe ka më shumë të ngjarë të ikin vetë sesa të zvarriten drejt teje dhe të kafshojnë. Merimangat gjuetare janë tepër të zakonshme në Australi, në pjesën më të madhe të tyre, ato mund të kenë një madhësi deri në 30 cm. Por edhe pse nuk përbëjnë rrezik ekspertët sugjerojnë që mos të ngacmohen pasi ato mund të hakmerren duke ju dhënë një pickim mjaft të madh, dhe dhimbja do të jetë nga dhëmbët e saj të mëdhenj dhe jo nga vetë helmi.

Burimi;unilad Përktheu dhe përshtati:JOQ ALBANIA