Jasmina dhe Andi puthen gjatë kërcimit romantik

Mes gjithë komenteve të Andit dhe Jasminës, Andi e ftoi në një kërcim në studio Jasminën.

Gjatë kërcimit nën tingujt e muzikës ata shkëmbyen puthje me njëri-tjetrin.

Mes të qeshurash dhe fjalëve kishte kimi mes tyre, ndërsa ata shikonin njërI-tjetrin.

Kujtojmë se kanë ndodhur edhe puthje të tjera mes dy konkurrentëve të Për’Puthen.

TE TJERA