Yjet e ekranit që patën guxim dhe u shfaqën të pa depiluara para publikut (FOTO)

Gratë shpenzojnë rreth 10 mijë dollarë në produktet e depilimit dhe shërbimeve të tilla, gjatë gjithë jetës së tyre. Ky përfundim ka dalë pas një sondazhi të kryer në 540 gra.

Kjo shifër është e çmendur, e si pasojë shumë femra zgjedhin që të mos i heqin qimet në trupin e tyre.
Madje ndodh të shohësh edhe personazhe të njohur të ekranit që kanë vendosur që të mos depilohen, duke ndihmuar dhe inkurajuar kështu edhe gratë e tjera që të veprojnë njësoj.
“Bright Side” ka publikuar fotot e disa yjeve të ekranit, të cilat kanë performuar apo parakaluar në tapetin e kuq të padepiluara. Për më shumë shikoni fotografitë e mëposhtme:

TE TJERA

spot_img