Tha se Melisa kishte marrëdhënie të fshehtë me të, befason Fationi, zbulon çfarë ka ndodhur me Andin (FOTO)

Para se të hiqte dorë përfundimisht nga “Për’puthen”, Fation Kuqari hodhi akuza të forta për Melisa Lleshin, e fundit kjo që u përfol për një lidhje të fshehtë me Andi Shehin.

Tashmë ata të tre ata nuk janë më pjesë e emisionit dhe Melisa me Andin vazhdojnë të shfaqen në shoqërinë e njëri-tjetrit, por thjesht si shok. Mirëpo si i ka marrëdhëniet Fationi me Andin?
Gjatë ditës së sotme ish-konkurrenti i “Për’puthen” ka zhvilluar një intervistë virtuale me ndjekësit e tij. Shumë prej tyre janë interesuar për raportet e tij me Andin dhe Fationi ju është përgjigjur shkurt të gjithëve.
“Shumë pyetje të tilla. Nuk kam asnjë kontakt, nuk flas”, është përgjigjur ai.

TE TJERA