“Sikur doli me kushëririn që kishte ardhur nga Anglia”/ Ervisi s’fal Erlindin: S’jam si ty manjak !

213

Takimi që po diskutohet sot në Përputhen është ai i Sarës dhe Ervisit.

- PUBLICITET -

Ky takim nuk kaloi pa diskutime ne studio, sidomos nga Erlindi i cili më parë ka bërë një takim me sarën.
Debati
Ervisi: S’jam si ty, manjak direkt.
Erlindi: Mua mu duk sikur Sara kishte dfalë me kushëririn e parë nag Anglia.
Ervisi: Ti sheh takimet e tua që bën, se i rrije Sarës sikur doje ta haje, stil manjaku.

- PUBLICITET -