Paralajmërimi i Grida Dumës: Do të dalin disa të dhëna për Najada Çomon

836

Grida Duma komentoi dy prej kandidateve për deputetë të Partisë Socialiste, Luljeta Bozo dhe Najada Çomo.

E ftuar në emisionin “Log”, kandidatja për deputete nga radhët e PD, Duma paralajmëroi se do të publikonte disa të dhëna lidhur me mjeken Najada Çomo.

“Për të mos u marrë personalisht them se nuk mundet të mendosh që ky është moment por vetëm dëshpërim. Se si do të dalin disa të dhëna për zonjën Çomo, por këtë do t’ja lëmë të dhënave siç e thonë njerëzit. Nuk ja njoh reputacionin. Por nëse është figurë mitike e pandemisë dhe pandemia është menaxhuar keq… Tani çfarë doni ju? Në një situatë ku pandemia i ka çuar njerëzit në borxhe unë nuk e di se si mundesh t’i të mendosh që në krye sistemit të dështuar, krye-dështimi të jetë sukses?,”- tha Duma.