Andi i bën dhuratën që çdo vajzë do e donte, Jasmina ‘e humb fare’

976

Marrëdhënia e Andit me Jasminën duket se ka shkuar në një tjetër nivel. Ai sot i ka dhuruar një album fotografik e cila ishte në formën e një blloku, ku në çdo faqe të saj kishte një foto të shoqëruar edhe me një dedikim.

Madje Andi nuk është ndalur me aq, por edhe i ka thurur disa vargje shumë të ndjera.
Kjo dhuratë ka lënë pa fjalë Jasminën, e cila pasi i ka dhuruar një përqafim shumë të ngrohtë Andit, e ka parë më shumë ëndje dhe për disa minuta nuk ka qenë me mendje në emision, por vetëm fizikisht.
Top Channel