Më në fund! Lediana dhe Mevlani puthen

101

Sot në përputhen u transmetua edhe pjesa e fundit e takimit të Mevlanit dhe Ledianës, ku surpriza ishte puthja mes tyre.

- PUBLICITET -

Një ndër çiftet më të përfolura thanë se kjo puthje ishte konfirmim i pëlqimit që kanë për njëri tjetrin.
E megjithatë prapë ata nuk shprehen 100 përqind.
Mevlani thotë se është më i dhënë pas Ledianës, ndërsa ajo është më e tërhequr.

- PUBLICITET -