“Duan të shkatërrojnë LSI në këtë qark” Habit Artan Hoxha: Ja marrëveshja që ka bërë PD dhe PS për 25 prillin

607

Teksa ka komentuar sot përplasjen mes simpatizantëve të PS dhe PD në Elbasan, gazetari i njohur Artan Hoxha tha se e gjithë skena është bërë me qëllim.

- PUBLICITET -

Sipas tij të dyja palët duan të shkatërrojnë LSI në këtë qark.

“Nëse ka një forcë që duhet të ulërijë sot në këtë qark, pasi është në trysni është LSI-ja. Nuk ka pasur përplasje mes militantëve të PS-së dhe PD-së, por ka ndodhur vetëm me LSI-në pasi qëllimi është për ta shkatërruar këtë forcë politike në këtë qark. Në momentin që kjo gjë ka ndodhur ndaj LSI-së do të thotë se ka një marrëveshje që është mes PD-së dhe PD-së”, tha Hoxha.

- PUBLICITET -