Bora Zemani sapo bëri një paralajmërim të papritur: Nuk e di se ç’do ndodhë

1224

Moderatorja Bora Zemani ka qenë së fundmi e ftuar në “Top Albania Radio” me Eno Popin. Mirëpo, Bora e ka mohuar se ka një skenar në program, ashtu siç ka bërë më parë dhe autorja e programit, Olsa Muhameti.

- PUBLICITET -

“Aty nuk dihet se çfarë ndodh. Unë kam shpesh një skaletë me pikat që do flasim gjatë programit dhe ajo skaletë rrë zohet. Janë diskutimet që bëhen aty”, tha ajo.

- PUBLICITET -