NGA BARI, NE DOKTOR I SHKENCAVE JURIDIKE DHE SOT KANDITAT PER DEPUTET. NJIHUNI ME NEST ZEFIN

3331

Nest Zefi, ‘i hajmelas, pinjoll i fisit Kovaçi (stërnip i Dom Gjon Kovaçit e fis me martirin Dom Êjëll Kovaçin), përpos formimit si Doktor i Shkencave Juridike dhe brumosjes intelektuale me orientim perendimor, asht nji person i cili nuk bân kompromis me të keqen e antivlerën.

Kjo asht dhe arsyeja pse shumkush ndoshta s’ka ndigiue për tê deri m’sot, pavarësisht angazhimit të tij të hershëm në lâmën e rrahjes së mêndimit.

Shkruan Melisa Braci


Nga Nest Zefi:

Dimensioni baritor asht nji ingredient i domosdoshem i nji politikani, mbasi e ka “sintonine empatike” te kalibrueme bash ne nevojat ma te thella te qytetareve ndaj te cileve asht i thirrun me u sherbye.

Kjo pervoje alternimi i vemendjes mes librit e “vigjilences” ndaj deleve, mendoj me ka kalite reflekset e dhane kurajo se cdo gja asht e mundun me u realizue ne jete, kur udhehiqesh prej deshires me i pranue sfidat me njetin e sherbeses e te dashnise.

Keto fjale jane publikuar ne profilin personal nga kanditati per deputet i Levizjes per Ndryshim z.Nest Zefi