“Kujt ia ngre zërin ti”, Rama përplaset ashpër me gazetarin e njohur…

46

Kryeministri Edi Rama ka vazhduar përplasjen me gazetarin Robert Rakipllari, teksa po diskutonin për listat e PS.

- PUBLICITET -

Pjesë nga debati:

Edi Rama: Gridare oooo, gridareee

Robert Rakipllari: Vazhdoni, vazhdoni, unë po ju drejtohem me respekt

Edi Rama: Gridare ooo

Robert Rakipllari: Unë mund ta shthur gojën nuk e kam problem

Edi Rama: Ja të të vijë rasti

Robert Rakipllari: Të më vijë rasti pra, unë ju flas me respekt ju, keni sjellë kiminelët këtu dhe nuk mbani asnjë përgjegjësi

Edi Rama: Kujt i gridare ti more, kujt ia ngre zërin në tavolinë ti, kujt

Robert Rakipllari: Çfarë keni, kjo është një bisedë normale në tavolinë

Edi Rama: Kujt i gridare ti në tavolinë këtë po them, unë flas këtu, ti gridare

Robert Rakipllari: Kjo është bosedë normale

Edi Rama: Ashtu

- PUBLICITET -