Edhe Eneda Tarifa i bashkohet politikës,shfaqet krah Erion Veliaj: “Mendoj për të ardhmen e vajzës”

165

Gjatë një bashkëbisedimi me një grup të rinjshs të njësisë nr.1 në kryeqytet, krah Erion Veliaj në këtë mbledhje u vu re Eneda Tarifa. Këngëtrja e famshme ka mbajtur edhe një fjalim ku u shpreh se gjithmonë ka votuar por këtë herë po mendon më tepër për të ardhmen e vajzës së saj dhe jo vetëm.

“Kur kam votuar për herë, kam pasur një emocion të jashtëzakonshëm. Më dukej sikur dola në jetë dhe do t’i zgjidhja problemet vetë. Të votosh është sigurisht një nga gjërat kryesore, por të mendosh se për kë do të votosh është edhe më e rëndësishme. Me zhvillimet që kanë ndodhur gjatë këtyre viteve, duke marrë parasysh që jam edhe këngëtare, artiste, por edhe nënë sigurisht, mendohem edhe për të ardhmen e vajzës sime dhe të fëmijëve të shoqeve të mia, mendoj se ky është drejtimi i duhur. Është zgjedhja e duhur që ne të vazhdojmë punët përpara dhe të jemi të sigurtë që kudo që të shkojmë, të themi: Jam nga Tirana, nga Shqipëria,” iu drejtua Eneida të rinjve.

Kujtojmë se Eneda Tarifa së fundmi është larguar nga drejtimi i spektaklit “Portokalli” për tu marrë me projektet e saj personale.