Pipero jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët për luftën kundër COVID-19 dhe bën deklaratën e papritur

375

Ndërkohë që vendi ynë prej një viti po përballet me pandeminë e COVID-19, mjeku infeksionist shumë i njohur për publikun, Pëllumb Pipero i ftuar në emisionin ‘Ndryshe’ bëri një deklaratë të papritur.

Gjatë intervistës Pipero, foli gjerë e gjatë për COVID-19, më e rëndësishmja është se ai shpreson që kjo pandemi do të zhduket më shpejt nga se e kemi menduar, madje ai theksoi se në fund të marsit dhe në fillim të prillit, gjendja do të përmirësohet.

I pyetur se si ndikon mar ëdhënia se suale gjatë pandemisë, Pipero tregon se është një shërim për të gjithë të dashuruarit. Normalisht që kjo periudhë ka grumbulluar stres dhe shumë ankth te të gjithë ne, por mar ëdhëniet se suale ndihmojnë të çlironi negativitetin që është akumuluar brenda jush.

Pra sipas Piperos, mar ëdhëniet se suale ju japin imunitet dhe do të ndiheni më të qetë nga gjendja emocionale.