KRENARIA E SHKODRES NE NJE FOTO

318

Nje foto e publikuar nga Pjeter Logoreci ne rrjete sociale ne albumin e qe ai quan Shkodra dhe Shkodranet, ku ai shkruan:

Në ktë foto, krenaria e Shkodres dhe Nderi i Kombit Shqiptar, Dr. Federik Shiroka, xanes ne Seminarin Jezuit te Shkodres.

Federiku asht i pari ne toke (majtas) e siper tij (rreshti dyte) Zef Logoreci.
Shkoder, 1918-19

shkoder.info