Faktet tronditëse për Armandon! Dalin detaje të reja për konkurrentin e “Për’Puthen +40” (FOTO)

197

Mbrëmjen e së dielës në “Për’puthen Prime” që transmetohet në ‘Top Channel’ u prezantuan konkurrentët e rinj të “Për’puthen +40”.

- PUBLICITET -

Zotëria i fundit që ju bashkua “Për’puthen +40” për puntatën e parë ishte Armando Abazi 43 vjeç, i cili tha se është me profesion arsimtar dhe se jeton prej vitesh në Itali.

Por ditën e djeshmë ‘Real News’ bëri me dije se mbështetur në burime të sigurta, mësohet se Abazi është prezantuar ndryshe nga seç është në të vërtetë.

Armando nuk ka jetuar jashtë sikurse u paraqit në klip, madje edhe profesioni të cilin tha se është arsimtar nuk e ushtron një profesion të tillë”, kanë bërë me dije burime të sigurta për ‘Real News’.

Sipas këtyre burimeve, 43-vjeçari mund të ketë udhëtuar, por jo të ketë jetuar jashtë Shqipërisë.

Gjithashtu mësohet se Armando është divòrcuar 3 herë dhe biles është dénuar për dhunë në familje.

Ditën e sotme, ‘Real News’ e përgénjeshtroi këtë lajm dhe në bazë të disa verifikimeve dhe sigurimit të certifikatës personale dhe déshmisë së pénalitetit të konkùrréntit të “Për’Puthen +40”, raporton për publikun se lajmi i publikuar ditën e djeshme nga redaksia, po përgénjeshtrohet.

Sipas kësaj certifikate, Armando Abazit është i datëlindjes 25/04/1977, është beqar dhe nuk ka qenë asnjëherë i dénuar.

- PUBLICITET -