Njihuni me fëmijën më mistrec që mund të keni parë/ Shkatërroi 12 televizorë dhe për pak i vuri flakën shtëpisë

716

Në 18 muaj ai ka shkatërruar 12 televizorë duke i hequr ndonjë pjesë apo duke i hedhur poshtë në dysheme. Ai vazhdimisht i zbraz dollapët e shtëpisë, lyen dhomat e shtëpisë me bojë apo edheme stilolapsa.

Për më tepër, ai ka tentuar që t’i vërë zjarrin shtëpisë duke futur në furrë një nga lodrat e tij, ka derdhur gjalpë apo shishe të tëra me qumësht në kuzhinë.