Motër e vëlla të “marrosur” pas çiftelisë/ Njihuni me dy fëmijët që mbajnë gjallë traditën

210

Eneida Miceli dhe Anaidi janë vëlla e motër. Ato janë të apasionuar pas muzikës popullore, madje pa frikë mund të konsiderohen “të marrosur” pas traditës.

Teksa ishin tw ftuar në “ABC e Mëngjesit”, tw vegjlit kanë treguar se dinë të luajnë me çifteli, teksa performuan “Vallen e Tropojës”.

Të veshur me kostume popullore, ata treguan se që katër vjeç kanë nisur të mësojnë veglat muzikore dhe se kanë pasur edhe mbështetjen e prindërve.