TOM DOSHI KRYESON LISTËN E PSD TË SHKODRËS, ZBARDHET LISTA

1147

Partia Social Demokrate ne Shkodër ka zbardhur emrat e kandidateve për deputet.

Sipas burimeve konfidenciale për Star Plus Tv deputeti Tom Doshi kryeson listën si kandidat edhe për zgjedhjet parlamentare te 25 prillit.

Nga lista e mbërritur ne redaksinë e Star Plus, përveç Tom Doshit qe kryeson i dyti ne liste është Gledis Çeliku për të vijuar me emrat e tjerë qe janë Meri Markiçi Bilibil Dervishi,

Serdar Hoxha, Amela Zaganjori, Eduard Gjoka, Fabio Martini, Marina Duhani, Samet Bushati dhe Ersen Bala

STAR PLUS TV