Pak orë nga afati final i dorëzimit të listave, doqëheqje dhe kaos në PS, çfarë do të ndodhë?!

262

Partitë priten të dorëzojnë ditën e sotme listat e kandidatëve pjesëmarrës në listat e zgjedhjeve në KQZ. Por, disa lëvizje të pazakonta po ndodhin brenda Partisë Socialiste.

Një gazetar ka deklaruar se 2 kryebashkiakët. Dritan Leli i Vlorës dje Dionis Ymeraj i Dibrës kanë dhënë dorëheqjen nga posti i tyre dhe do të pozicionohen në listat e kandidatëve për deputetë.

Nuk dihet nëse kjo ka qënë një lëvizje me vullnet, apo e detyruar, duke njohur debatet e forta në Vlorë mes tij dhe drejtuesit politik, Gjiknuri.

Sipas gazetarit Gjençaj, kryeministri do të kandidojë në 2 qarqe, Durrës dhe Vlorë, por në të dyja, pritet ta pozicionojë emrin në të 8-in në radhë. Kjo sipas gazetarit, është një strategji elektorale për të maksimalizuar votën.