Antonela sherr në studio: Atdhe zhgarravina më puthi me zor, donte më shumë…

252

Në puntatën e sotme në Përputhen, i ridiskutua çështja mes Antonelës dhe Atdheut, dhe puthjes së tyre jashtë emisionit.

- PUBLICITET -

Antonela sot tha se ishte Atdheu ai që e puthi me zor në makinën e tij.
“Ai më puthi me zor, dhe unë i thashë për çfarë e bën këtë, dhe ai tha s’ma ha pika pika. Madje ai donte edhe më shumë por isha unë ajo që e refuzova,” tha Antonela.
Ndërkohë Atdheu e kundërshtoi menjëherë duke e quajtur aktore.
“O Atdhe zhgarravina, mos gënje sepse e dimë shumë mirë të dy se çfarë ndodhi,” tha Antonela.

- PUBLICITET -