HELIDON BUSHATI: TË VLERËSOJMË MËSUESIT ÇDO DITË

85

Drejtuesi politik i partisë Demokratike për qarkun Shkdoër Helidon Bushati me rastin e 7 marsit ka uruar nga afër Fartbardha Zylën, një prej mësuesve të qytetit.

- PUBLICITET -

Përmes një postimi në “Facebook” ai uron të gjithë mësusit dhe fton qytetarët të vlerësojnë dhe të jenë mirënjohës ndaj kontributit të tyre. Mësuese Fatbardha ka një mesazh për të rinjtë dhe të rejat e qytetit të Shkodrës.

- PUBLICITET -