Antonela nxjerr “bllof” Atdheun: Nuk më shijoi puthja me ty

233

Pasi Atdheu zbuloi se mes tij dhe Antonelës ka pasur puthje,

ajo i rrëfeu se nuk po luan me Mevlanin, por ka xhelozi për të.