Rama: Do të kemi një stërgjyshe në skuadrën tonë të 25 Prillit

112

Teksa ditën e sotme njoftoi kandidimin e inxhinieres Luljeta Bozo në listat e PS në zgjedhjet e 25 Prillit, Rama shoqëroi zgjedhjen e tij me disa batuta jo shumë të këndshme nëse do i shkonin në vesh Vasilika Hysit. Kjo e fundit e cila ka një kontribut të gjerë në PS, njoftoi heqjen dorë nga partia teksa Rama deklaroi se dha dorëheqjen që t’u hapte rrugën ‘kalamajve’, pikërisht sot vendos të kandidojë Luljeta Bozon.

- PUBLICITET -

“Vasilika më ka bërë me dije se ka vendosur t’ju hapë rrugën kalamajve. Vasilika me gjithë konsideratën dhe besoj nuk kishte vend më të mirë se ky, ku ti ke një rol kyç për ç’ka kemi bërë për reformën në drejtësi”,-tha Rama.

Teksa ditën e sotme ka deklaruar për Bozon:

Do të kemi një stërgjyshe në skuadrën tonë të 25 Prillit.

- PUBLICITET -