HYRJELAJMESHOWBIZ“Kam një pëlqim të fortë”, Lediana rikthehet në studio bashkë me Mevlanin

“Kam një pëlqim të fortë”, Lediana rikthehet në studio bashkë me Mevlanin

Pas largimit, Lediana është rikthyer në studio bashkë me Mevlanin.

Vajza ka sqaruar se cila ishte arsyeja që u largua duke thënë se ka një pëlqim vërtet të fortë për Mevlanin.
Lediana: Më shumë më preku letra se sa lulet. Më le të kuptoj që ai e ka bërë një diferencim, të bëj një diferencë që edhe unë të mos mërzitem, dikush se ka problem por unë nuk mundem.
Mevlani: Çfarë nënkupton nëse për ty.
Lediana: Që ti e ke në mendje.
Lediana: Duhet të reflektoj me veten time dhe mos ta jap veten time aq shumë, është një dobësi e imja. Është e qartë që unë kam një pëlqim të fortë për të që unë zhgënjehem vazhdimit në çdo veprim që ai bën.

TE TJERA

spot_img