Elita nuk e fsheh fytyrën e vajzës së saj teksa shkojnë në shtëpi për herë të parë, me një pritje madhështore

191

Elita dhe Gjiko u bënë prindër të një vajzë që vendosën ta quajnë Bota.

- PUBLICITET -

“Familja jonë u kompletua”, shkroi Elita në Instagram. Bota Gjikolli erdhi në jetë në 3 mars, ndërsa sot shkoi për herë të parë në shtëpi. Për Botën deh nënës e saj kishte një pritje të ngrohtë, me dekore nëpër shtëpi, torta dhe detaje të tjera festive.
Elita nuk e ka fshehur fytyrën e ëmbël të së porsalindurës, që ka marrë shumë urime. Tashmë, zëri, djali i çifti u bë me motë. Ata kanë zgjedhur emrat shqiptarë dhe të veçantë për fëmijët e tyre.

- PUBLICITET -